Julelunsjmeny
Mona Lisa Restaurant i 2. etg. Fra 1100- 1600
Meny nr.1
Havets paté
Hjortestek med amadinepoteter, viltsaus, tyttebær og dagens grønnsaker
Multer m/is
kr 590,-390
Meny nr. 2
Akevitt Gravet Laks
Lutefisk
Multekrem
kr 590,- 390
Meny nr. 3
Akevitt Gravet Laks
Pinnekjøtt
Klassisk Riskrem
kr 590,-390
Meny nr.4
Akevitt Gravet Laks
Urtemarinert Kylling med fløte og cognac saus
Klassisk Riskrem
kr 590,-390
Lunsj Julehovedretter
Lutefisk kr 350,-
Juleribbekam kr 260,-
Franske kyllingbryst kr 290,-
Chateau Briand kr 290,-
Pinnekjøtt kr 290,-
Alle rettene serveres med deilig tilbehør
Selskapsmeny Julen
Meny nr.1
Havets paté
Hjortestek med amadinepoteter, viltsaus, tyttebær og dagens grønnsaker
Multer med vanilijeis
kr 620,-
Meny nr.2
Akevitt Gravet Laks
Lutefisk
med ertestuing, bacon, baconfett,
geitost,sennepsaus, tyttebær, fransk sennep, sirup og lefse.
Kokte poteter.
Multekrem med kransekake
kr 620,-
Meny nr. 3
Akevitt Gravet Laks
Pinnekjøtt med kålrabistappe og garni
Klassisk Riskrem
kr 620,-
Meny nr.4
Hjemmelaget Gravet Laks med sennepsaus
Urtemarinert Kylling med fløte og cognac saus
Klassisk Riskrem
kr 620,-
Vi serverer à la carte meny hele julen
Høst & Julemeny
Foretter
Havets paté
med reker, rømme og kaviar
kr 155,-
Carpaccio
Gravet indrefilet
med Grana Padano og basilikum
kr 155,-
Hjemmelaget gravet Laks
med sennepsaus
kr 155,-
Desserter
Multekrem
med kransekake
kr 155,-
Varme Bjørnebær
med Møvenpick vaniljeis
kr 155,.
Multer
med vaniljeis
kr 155,-
Sorbet Julesymfoni
kr 155,-
Klassisk Riskrem
med jordbær sause
kr 155,-
Hovedretter
Lutefisk
med ertestuing, bacon, baconfett,
geitost, sennepsaus, tyttebær, fransk sennep,
sirup og lefse. Kokte poteter.
kr 490,-
Pinnekjøtt
med kålrabistappe og garni
kr 440,-
Hjortestek med amadinepoteter, viltsaus,
tyttebær og dagens grønnsaker
kr 440,-
Ribbe – Juletallerken
kr 390,-
Fransk Kyllingbryst
Serveres i cognac kremsaus
kr 360,-
Chateau Briand jul
Indrefilet med bernaisesaus
kr 440,-
Vi serverer à la carte meny hele julen
Selskapsmeny julen på Kos Kos
Meny nr.1
Havets paté
med reker og kaviar
Hjortestek med amadinepoteter, viltsaus,
tyttebær og dagens grønnsaker
Multermed
Vanilje is
kr 620,-
Meny nr.2
Mezze
3 forskjellige mezze
Mikset grill
Oksefilet, lammefilet og kyllingfilet
Oreokake
kr 620,-
Meny nr.3
Hjemmelaget gravet laks
med sennepsaus
Pinnekjøtt
med kålerabistappe
Fransk sjokolade kake
kr 620,-
Meny nr.4
Scampi Picante
med sterk tomatsaus
Kylling med cognac fløte saus
servers på en seng av indisk ris.
Klassisk Riskrem
kr 620,-
Vi serverer à la carte meny hele julen
Magedansshow